Rólunk

Az MB Elit Luxury Kft. 2004 áprilisában jelent meg a taxi jellegű személyszállítás piacán azzal a céllal, hogy prémium szolgáltatást nyújtson Ügyfelei számára. A 2013. szeptember 1-én életbe lépett „taxirendelet” a taxi-személyszállításban résztvevő gépjárművek számára a sárga szín alkalmazását írta elő, így veszélybe került az MB Elit Taxi egyik fő erőssége: az elegáns megjelenés. Ezért létrehoztuk a „személygépkocsi-személyszállító” ágazatunkat, mely a jelenlegi szabályok betartása mellett ad lehetőséget tevékenységünk folytatására.
A taxi szolgáltatásról az www.mbelittaxi.hu-n, a személygépkocsis személyszállító szolgáltatásról pedig a www.mbelit.hu weboldalakon, a „Szolgáltatásaink” menüpont alatt olvashat bővebben.

Miért válassza a MB Elit-et?

  • A gépjármű flottánk hazánkban egyedülálló módon 100 db Mercedes W212-es és W211-es gépkocsiból áll, 10 db Mercedes Vianó-ból áll. Ezen felül buszok is rendelhetők nálunk, így az egyéni utasoktól a csoportos utaztatásig minden szinten állunk Megrendelőink rendelkezésére!
  • Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a prémium kategóriás személyszállítás területén. A beérkező, egyre nagyobb számban jelentkező megrendeléseink professzionális kezelésére hoztuk létre az MB Elit Luxury Kft.-t, illetve a hozzá kapcsolódó diszpécserközpontot.
  • Igény szerint személyre szabott szolgáltatásokat is nyújtunk
  • A teljes flotta bankkártya-olvasóval felszerelt, minden Magyarországon használatos kártya, illetve az MB ELIT TAXI ügyfélkártyájának elfogadására alkalmas.
  • Felkészült munkatársaink kimagasló városismerettel, viselkedési kultúrával rendelkeznek
  • Nálunk a luxus alap követelmény: szolgáltatásunk minden esetben VIP-kiszolgálást biztosít (szigorú dresszkód alapján öltözött sofőr, angol,illetve német nyelvismerettel)
  • Angolul is kiválóan beszélő diszpécsereink éjjel-nappal rendelkezésére állnak.
  • Az MB ELIT TAXI szigorú VIR rendszer szerint működik, és rendelkezik ISO 9001-2008 tanúsítvánnyal.
Hívjon minket most és tapasztalja meg a különbséget! 06 20 3500 980 
Megbízhatóság és elegancia! Megrendelőink elégedettségére nagy hangsúlyt fektetünk. Szigorú, folyamatos ellenőrzéssel biztosítjuk szolgáltatásunk magas színvonalát. Az esetlegesen felmerülő panaszokat minden alkalommal azonnal kivizsgáljuk, és annak eredményéről tájékoztatjuk Megrendelőinket az ügy megnyugtató lezárásának érdekében.Ha Önnek fontos, hogy elegánsan, kényelmesen utazzon, a megbízhatóság és pontosság mellett udvarias kiszolgálásban is részesüljön, akkor az Ön partnere az MB Elit!